Utmärkt!

"
Jag har fått en utmärkelse! Tjohoo!! Ni må tro jag är lycklig. Och mallig såklart!

image438

Utmärkelsen kommer från underbara Miafialottan! Hon har inte bloggat så länge, men den energi och kreativitet hon har gör att man bara vill se mer! Hon syr och fixar, planerar inför kommande bebbe (om 9 dar) Ett annat stort projekt är kommande husköp. Hon inspirerar mig och gör mig glad!

Jag har varit dålig på att hälsa på alla favoriter, men det finns några som jag bara inte kan låta bli att klicka in mig till oavsett hur lite tid jag har. Det är bland annat Miafialottan, men jag kan inte skicka utmärkelsen tillbaka så det blir till några andra bloggar som jag blivit beroende av.

Jag skickar utmärkelsen till....

Trolda, denna Västkustböna som har en underbar skrivkonst. Jag älskar hennes inredningsstil. Hon jobbar som florist och visar ofta inspirerande bilder på sina kreationer året om. Nu när vi närmar oss vår och Påsk så bara måste man ha pärlhyacinter. Inspirationen smittar av sig. Jag kan klicka mig igenom hennes inlägg om och om igen, alltid hittar jag något att njuta av. Helt underbar tjej och en riktigt kär bloggvän har DU blivit!

Jenny, Jennys Hem och Harmoni - hennes blogg är fylld av goda energier. Att hon är intresserad av och lever efter Feng Shui känns ända ut i tangentbordet. Dom renoverar sitt hem i milda ljusa färger och man vill bara se mer av det! Auktionsfynden löser av varandra och renoveras med varsam hand av hennes man. Att hon dessutom precis blivit certifierad inredare är inget som förvånar mig - hon har öga för inredning! Jag klickar alltid in mig här för en vitaminkick ! Tack Jenny för en underbar blogg - jag vill bara se mer!!

Ullis, denna underbara norrlandstjej. Läser till receptarie och väntar sin första bebbe. Hon skriver så målande och jag förstår precis vad hon menar och hur hon känner! Ullis är en klar favoritbloggis! Lite bilder från hennes hem och vi får följa med ut på promenader med gullungen Siri, hennes brorsdotter. Är helt övertygad om att hon kommer att klara alla tentor och bli den bästa av alla receptarier!! You rock girl!!

Mitt i natten landade ett ufo bredvid en bensinmack och två utomjordingar klev ut. Eftersom de inte hade sett några människor förut så gick en av dem fram till en bensinpump och sade:

- Ta mig till er ledare!  Men eftersom det var en bensinpump fick han inget svar.
- TA MIG TILL ER LEDARE SA JAG!!!
Fortfarande inget svar.
- OK OM DU INTE TAR MIG TILL ERAN LEDARE SÅ SKJUTER JAG HUVUDET AV DIG  MED MIN LASERPISTOL!!!
Fortfarande inget svar. Så utomjordingen drog sitt vapen för att skjuta, men innan han hann trycka av så sa hans kompis: 

- Vänta lite så jag hinner flytta vår farkost lite längre bort.
Så han väntade en liten stund och tryckte sedan av en salva mot pumpen som exploderade i en våldsam explosion så att den lille utomjordingen slungades iväg och landade precis utanför farkosten.  Där möttes han av sin flinande kompis. 

- Hur FAN kunde du veta att allt skulle explodera?
- Det visste jag inte............Men en sak vet jag..... Mucka aldrig gräl  med en kille som har en snopp som är så lång, att han kan vira den runt  kroppen två varv och ÄNDÅ har tillräckligt mycket kvar för att stoppa in den i örat.


Ha en alldeles underbar fredag alla bloggisar, fibberibber och Aliens där ute!
Vi ses
//Z
"

Nää..

"
Ingen vinvinst ! Men supergod mat och självklart ännu bättre sällskap.
Jag skulle förklara för en tjej på jobbet vad vinlotteri vad för nåt. Kanske det är fler som är nyfikna?

Vi är fem tjejer som träffas en gång i månaden hos varandra, vi turas om. När vi ses så bestämmer vi ungefär nästa träff och hos vem vi ska vara. Alla måste kolla sina almanackor för vi jobbar och pluggar olika.
Tror det är 9-10 år sedan vi började, då var vi sex stycken. Två har fallit bort, av olika anledningar, och en har tillkommit.

Förutom att lotta vin så har vi varit på teaterresor, matlagningskvällar och annat skoj man kan hitta på.

Första pristagaren får tre flarror och tvåan får två. Alla satsar en flaska var.
Vi har ingen uttalad pengagräns, men vi brukar väl ligga runt 60-80 spänn per flaska ungefär.

I april ska vi vara hos mig. Jag tänkte försöka få till en lördagsdate - då kan jag bjuda på mat OCH vin !

Jag är så less på utseendet på min blogg - tror jag ska ta mig tid att fräscha upp den lite.
Vad tror ni?

Ha en underbar onsdag!
Vi ses
//Z
"

Tisdag

"
Hej hopp!!

Tiden swoschar som vanligt förbi här hos mig. Jag hinner inte med bloggandet alls.
Jag vill verkligen och tycker det är så roligt! Speciellt när jag fått rara kommentarer - då är jag extra lycklig!

Ikväll ska jag på vinlotteri med brudarna - vi ska bli bjudna på mat hos C som vi ska till ikväll.
Det tackar vi allra ödmjukast för - och hoppas såklart att jag vinner storvinsten (tre flaskor).

För smarrigt recept klicka in till Theas Rum!! Wow vad det ser gott ut *slurp*

Ha en underbar tisdag!
//Z
"

Fredagslugn..

"
Jag hade turen att sluta tidigare idag och fick möjligheten att vara hemma ett par timmar medans det var LJUST! Kan ni tänka - det är lyx för mig.

Ska visa en bild på uteplatsen utanför tvättstugan som jag vill ha inglasad och mysig. Skulle inte det passa alldeles utmärkt här?!

Sen följer min stora kisse Matrix med på en bild oxå. Kan ni se att han ler med hela ansiktet?
Han gillar inte att bli fotad så därför kliar han sig. Vänster sida verkar vara en bra sida att klia sig på om nåt känns obekvämt - det gör han jämt när jag ska fota eller om det är nåt annat som blir bökigt på nåt sätt.
image435

Köpte såklart tulpaner idag! Så vackert. Det finns en föraning till påsk hos mig..
image436

Lilla dyngbyttan får oxå vara med på bild, hon är inte många steg från mig när jag är hemma. Det är hon som är Zassi, eftersom hon är min favoritkisse så blev det hon som fick namnge mig på bloggen.

image437

Oj nu är klockan åtta!! Då är det TV som gäller - och jag tillhör den ANDRA halvan av Sverige.

Todeloo
//Z

*harkel* På Spåret...
"

Dålig humor?

"
Hej hopp! Så är det ÄÄNTLIGEN fredag!

Tänk så fort denna vecka gått alltså? Jag kan inte riktigt fatta att det är fredag faktiskt, det känns mer som onsdag eller nåt...
Läste i lokala dagstidningen imorse och det här med trötthet och depressioner den här årstiden, det beror oftast på D-vitaminbrist. Med ett enkelt test (blodprov) hos din vårdcentral kan dom se ifall du har D-vitaminbrist.

I mitt fall känns det som att jag behöver inte ta blodprov för att inse att jag har brist på D-vitamin!!
Jag är KONSTANT trött. Satt på ett seminarium på onsdageftermiddag och höll på att somna, jag kände hur ögonen rullade i huvvet och måste skruva på mig hela tiden för att inte nicka till.

Var på hockey igårkväll och jag vet inte hur många gånger jag gäspade! Och då vann ändå favvolaget *lycka*

Idag känns det riktigt bra (än så länge). Solen skiner och himlen är klarblå - tror jag ska ta en prommis på lunchen så jag inte missar gratisvitaminerna. Ska nog inhandla lite tulpaner oxå känner jag. Det piggar alltid upp.

Imorrn är det innebandycup för yngste bonuspajken, sen ska vi till syrran och hjälpa henne stuva om lite möbler för hon ska renovera köket och behöver hjälp att flytta en tung kökssoffa och lite annat. Vi ska även få middag *slurp*
På söndag är det innebandycup för äldste bonuspajken... Jahopp, det var den helgen - swisch swosch..


En ung man skall gifta sig och frågar sin mamma dagen innan bröllopet:
 -varför är bröllopsklänningar vita?

 Hon tittar upp och säger:
-min son, det är för att alla ska kunna se att din brud är oskuld.

 Sonen tackar sin mor och går för att dubbelkolla med sin far:
 -pappa, varför är alltid bröllopsklänningar vita?

 Fadern smuttar på sin whisky, ser förvånat på sin son och säger:
 -min son, alla hushållsartiklar går i vitt.  


Den 6e mars ska vi på KENT konsert !! Det ser jag verkligen fram emot. Många tycker att dom har de mest deppiga låttexter som nånsin gjorts, men så har jag aldrig sett det utan njuter bara av svensk musik när den är på topp. Men så har jag alltid diggat Ebba Grön, Ratata och Peter LeMarc oxå... och det är väl inte heller "tjofadderittan"-texter.

Jag har så mycket ideer som snurrar i huvvet. Har sett en ny skåp på lokala "antiken" som jag skulle vilja ha. Helt olik den förra. Den här har två lådor och två dörrar och är kanske 1.20 hög, vit med målade blomrankor på dörrarna... ska gå och titta på den idag igen. Kanske våga mig på att ta kort? Annars letar jag febrilt på blocket efter ett skåp som skulle passa mig, men inte ett napp. Ser flera av er göra jättefina fynd på blocket men jag måste bo i fel landsände?

Det börjar kännas som vår ute, trots att det inte varit någon riktig vinter än. Jag är ju van vid 20 minus och 1,5 m snö, men vi har bara haft 16 minus EN gång i vinter och snön tror jag inte varit mer än 2 dm nån gång. Just nu blåser det och nån snö syns inte till... skittrist för en som gillar vinter och snö (i lagom mängd).

Vi har så många renoveringsplaner hemma, jag undrar var vi ska börja. Tror det blir tvättstugan. Den behöver en rejäl make-over. Det ska rivas en vägg, bytas dörr på bastun till en i glas, läggas klinker på golvet, inhandlas badkar, ny dusch, kakla väggar, lyfta torktumlaren upp på tvättmaskin - ja just den måste lagas först för den har inte funkat sen....?? Ja typ Adam var länsman.

Det måste rensas i förrådet, just nu står där 2 sängar som ska ut i lekstugan. Lekstugan ska göras iordning invändigt - en massa rat där ute ska slängas och jag ska måla och fixa iordning så det blir riktigt mysigt så att eventuella gäster kan sova där.

Sen skulle jag vilja att vi glasade in altanen som är utanför tvättstugan, det kommer att bli ett supermysigt tillhåll när man t ex bastar och sätter sig i en skön korgstol med en kall öl och njuter av livet...

Jag vill även göra iordning trädgården, sen vi planerade om tomten så försvann alla buskar och träd så det fasligt tomt och trist just nu. Lite vinbärsbuskar, nån rosbuske och ett par äppelträd kan jag tänka mig..

Det kallar jag humor!! När f*n ska vi hinna med allt det här?? Nån som kan komma och styra upp och vara lite projektledare? Eller kanske har erfarenhet av att alla ideer och planer ska komma samtidigt och gärna hopa sig så man inte vet i vilket hörn man ska börja??

Tips emottages tacksamt!

Ha en alldeles underbar fredag!! Och jag blir så glad av alla rara kommentarer!!
Trots att jag själv är just nu urkass på att hälsa på hos ER !

Vi ses
//Z
"

Nu är jag tebaxt..

"
..f'låt att det tagit sån attans tid, och alla ursäkter i världen är väl egentligen desamma. Men jag vill ändå förklara lite litegrann..

På söndagen när vi kom hem så tog vi en promenad i solen, sen städade vi (??!!), sen var vi till brudparet och kollade på alla presenter dom fått, sen var det kväll...
På måndagen var jag helt slut och guben blev sjuk, jag tror jag somnade halvnio framför TVn och han låg och huttra under en filt, igår var egentligen samma sak. Tände en brasa i kaminen och somnade framför Bygglov - nå värre!!

Idag är lite bättre så nu kan jag berätta. Jag är en bildmänniska så jag har jättesvårt att förklara i ord riktigt känslorna. Att säga att "sen blev allt bara rosa" är det bara ett fåtal som begrip.

Vigseln var så underbar, bruden var så vacker så vacker. Hon är en blandning mellan Lisa Nilsson och Sandra Bullock och Demi Moore... om ni förstår? En jobbarkompis till mig sjöng två sånger. Hon är så duktig!
Sen till restaurangen, ja först kasta solrosfrön och alla var så impade att vi gjort små paket som alla fick.

Hälsa välkommen, och vi körde flygvärdinnegrejjen - det blev såklart succe!

Mellan förrätt och varmrätt tog vi lite postogram och tiden bara flög iväg. Efter middagen var det tipsrunda och bensträckning, handla lite i baren och prisutdelning, kramar och lycka och allt vara bara rosa (typ).

Kaffe och tårta, tårtan var såå god. Guben har en barndomskompis som är konditor och han hade gjort tårtan - tre våningar + en extra för glupska. ALLT gick åt! Det var en blandning mellan choklad, citron/lime och syrlig hallon - och allt vara bara rosa (typ).

Sen gick vi till festlokalen, som vi hade pyntat under dagen med discokula och svart tyg på väggarna, bildspel, ställt upp stolar och bord. Gjort plats för dansgolv och ställt skålar på borden med godis och chips och fixat till en "bar".
Bröllopsvals och sen var kalaset igång.
Jag och "svärmor" tävlade i Sing-a-long (hon vann), vi lekte lekar. Flera var inblandade och det var så lyckat och allt var bara rosa (typ).

Guben och jag var sist ut från lokalen och vi släckte och låste strax efter 02.00.... Då hade brudparet försvunnit för längesen för dom skulle till sitt rum och dricka champagne och vad man nu gör som gift...

Ja, det var väl ungefär allt...

Här är en bild på mig (suddig) dagen efter när vi städar..

Jojomensan! Permanentad och fin. Gjorde det för ungefär 3 veckor sen.
Trodde jag skulle falla ur byxorna när jag först kollade priset. 810 riksdaler!
Tjofräs - och innan jag handlat färdigt spray så var jag uppe i 950 SPÄNN.
Ni må tro jag är snygg!
image434
Riktigt skönt att vara iordning igen. Det har varit så mycket på kvällarna ett tag... Ja, förresten det är väl inte slut än. Imorronkväll har jag möte på jobbet och sen ska jag på hockey *lycka*
Gissar att man kommer att dö framför TVn på fredagkväll... Undrar när man ska hinna njuta av nuet och inte bara sova eller parta bort det?

Nu ska jag minsann ta en liten bloggrunda.... ja, jag har ju ´hedd' (vad heter det?) på en tvättmaskin som jag ska hänga oxå, sen blir det nog lite TV misstänker jag. Jaa, åsså har jag prenumererat på en ny tidning som kom idag; Rosie - nån som har läst den förut? Jag har inte gjort det utan fick ett mailerbjudande och kunde inte motstå gåvan som jag nu glömt var det var. Men den skulle jag få när jag betalt avgiften.

Ha det bäst alla och jag blir så glad av alla rara rader jag får!
Kram på er alla hundra aliens, fibberibber och bloggisar där ute!
Vi ses
//Z

Egna foton. Om ni lånar säg till. Min e-mail hittar du under min profil.
"

Stängt för bröllop!

"
image432
Programmen är klara
Sånghäften är klara
Tävlingar är klara
Tipsrunda klar
Små tygpaket med solrosfrön klara
Discokula med ljus klart
Lån av projektor klart
Bildspel på paret NÄSTAN klart
Tyg till festlokalen klart
Skämtpostogram EJ klara

När vigseln är över och brudskålen är avklarad så ska guben o jag köra lite "flygplanstema".
Vi kommer att köra lite:
Kapten Xxxxxxx och hans besättning hälsar er välkomna till
denna flight som ska ta er in i framtiden.
Åsså en massa bla bla bla med säkerhetsföreskrifter,
kom ihåg att all elektronisk utrustning ska vara avstängd under resan osv.
Vi kommer även att köra lite engelska - bara för skoj såklart.
Jag tror det kommer att bli lyckat och en lämplig start så att alla
blir lite mer avslappnade och skrattar.
Då har vi liksom brutit isen.

Lekar och grejjer blir det både med bara brudparet men även att vi engagerar gästerna.

Jag hoppas såå att det blir lyckat och framför allt att brudparet kommer att känna att det här är DERAS kväll! För det är superviktigt att dom känner att vi gör detta för dom !!

Jag måste gå och köpa nåt smycke idag. Har inget snyggt som passar till det jag ska ha på mig. Det blev väldans märkvärdigt helt plötsligt.
Kolla in här för helt underbara bilder!!
Vilken inspiration!

Jag återkommer efter helgen!
Ha det alldeles underbart - Det ska jag!

Och tack för alla Hjärtanshälsningar! Jag blir choklad!!
Vi ses
//Z
Blomsterbilden kommer från www.interflora.se
"

Tacopizza och lite annat

"

Deep Dish Taco (4 pers) (225o - 250o C)

Deg:
2 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
50 gr smör eller margarin
1 1/2 dl mjölk

Fyllning:
4-500 gr köttfärs
1 msk smör eller margarin
1 påse Old El Paso Taco eller Chili Seasoning Mix
1-2 dl vatten
1 burk Old El Paso Green Chili
4 tomater, skivade
1 paprika, skivad
1 gul lök, skivad

Gratängsås:
1 burk Old El Paso Cheese Salsa
2 dl Creme Fraiche

1. Sätt ugnen på 225o C

2. Blanda alla torra ingredienser till degen i en skål. Finfördela fettet med fingertopparna till en grynig massa. Häll på mjölken och arbeta snabbt samman till en deg.
3. Baka ut degen till en rektange, ca 25x30 cm och lägg den på bakplåtspapper på en plåt.
4. Grädda degen ca 5 min (OBS! Brödet blir lätt för torrt om det får grädda för länge).
5. Bryn köttfärsen i matfettet. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om. Låt sjuda på svag värme ca 10 min eller tills vätskan kokat in.
6. Bred ut köttfyllningen på degplatten. Fördela Chili, tomater, paprika och lök över fyllningen.
7. Blanda Cheese och creme fraiche.
8. Bred över gratängsåsen.
9. Gratiner i ugn, 250o C ca 5-10 min.
10. Servera med Old ÄEl Paso Picante Salsa eller Thick'n Chunky Salsa och en grönsallad.


Receptet kommer från Old El Paso's receptbok - därav alla Old El Paso produkter. Det går ju självklart att använda vilket märke som helst. Och om inte produkterna heter exakt likadant så ta nåt snarlikt - så har jag gjort.

image431
Skulle fota lilla byttan, med blixt gillade hon inte och utan blixt syntes hon knappt...
Typiskt när man inte är hemma när det är dagsljus... nää, jag är inte alls bitter.

Vi håller som bäst på att förbereda bröllopet (ja vi är värdpar), jag trixar med ett program samtidigt som jag ska skriva namn på bordplaceringarna och fylla små "påsar" med solrosfrön. Jag har klippt till 39 st och det ska vara 62 st, fylla med lite frön, knyta ihop. Pewh... Men jag tror vi ska hinna, det är ju bara det att man vill att allt ska gå så fort.

Nää, bäst att jag sätter mig med programmet igen.

Tack alla ni som ändå kommer hit och hälsar på och skriver rara rader trots att jag varit tokdålig på att hälsa på er. Men jag hoppas och tror att det ska bli bättre efter helgen, då har vi inget speciellt inplanerat på länge (vad jag vet).

Å imorrn är det möte på jobbet...

Bamsekramar till Er!!
Vi ses
//Z
"

Partypingla!

"
Gårdagen var jätterolig! Whiskyprovning, mat och sen en tur på puben!

Idag är jag väl lite långsam om man säger så...

image429
Här kommer vi att sitta ikväll och titta på melodifestivalen. Jag har laddat med chips och lite gotta.

Vi ska även göra tacopizza, det blir smarrigt.

Vi ses
//Z
"

Dålig humor..

"
En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jätte kära i varandra så kan inte kvinnan få o****m när de älskar.

De går till en psykolog för att få hjälp och får rådet att hyra in en ung, snygg man som ska vifta med en handduk över dem medan de har sex. 
Paret tycker att det låter lite märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen har föreslagit. Men trots de nya försöken med den handduksviftande mannen i högsta hugg så går det i alla fall inte för kvinnan.

Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter igång, och omedelbart får hon en jätte o******. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:

- Där ser du grabben, så ska en handduk viftas.

Äntligen, äntligen FREDAG!!

Ikväll ska jag vara med på en kundaktivitet på jobbet, det är dessutom en av mina tidigare arbetsgivare. Jag jobbade där för 11 år sen tror jag minsann.... Det ska bli jätteroligt för dom flesta som jag jobbade med då är kvar!! Det blir som en liten reunion-firmafest typ.

Ha det bäst alla!! Och tack för alla kommentarer - som jag såklart inte alls hinner svara på =(

Vi ses
//Z
"

Hockeytisdag..

"
..och det stod 1-1 när jag tittade senast... Men nu har jag switchat över till Bygglov så det har jag på i bakgrunden.

Tänkte jag skulle visa lite fynd jag gjort. Bloggen har ju inte blivit prioriterad på sistone, men vad jag kan förstå av era kommentarer så är det fler som har lite dåligt med tid. Och det är helt okej för mig för så är det. Man har inte och kan inte ha tid med allt hela tiden.
image427
Runt dom rosa ljusen har jag virat "notfynden", dom andra ljusen är invirade i en fransk tidning som jag bad en jobbarkompis köpa när dom var på semester. Nya lampskärmar från Åhlens, ett trevåningsfat i zink som jag fyllt med allt möjligt mys och sist men inte minst en ljuslykta från ellos - på rea såklart.

Såklart ska ni få se en glimt av möhippan - starkt censurerad förståss =)
image428
Nu kanske det här ser ut mest som partybilder, men så många bilder från badet kan jag inte visa och från "strippen" är det allt för mörka bilder för att ens tycka det är kul... så håll tillgodo med lite fest =)

Nä nu ska jag tända en brasa i kaminen. Och hälsa på ER!!

Vi ses
//Z
"

Måndag..

"
Hallå alla goa!!

Möhippan gick alldeles utmärkt !! Hon blev kidnappad och väldigt överraskad. 

Vi var på Paradisbadet. Det är en höjdare för såna tillställningar. 30-årskalas, möhippor och andra trevligheter.
Nu var det dansmaran här oxå så det var ju tokmycket folk. Nåt som vi missat helt... Men det gör inget, även om vi är dansanta så hoppade vi över maran!!

Sen vidare hem till en av tjejerna, lite fix och trix och en "hemlig gäst" som faktiskt även strippade (men hon hade väldigt mycket kläder på sig)!! Bruden skulle gissa vem det var men hon lyckades halvdåligt och för varje gissat namn skulle "strippan" ta av sig ett plagg.

Till slut hade hon bara långkalsonger och långärmad t-shirt + en gorillamask för huvudet. Det var en succé och naturligtvis jätteroligt att hon kom med - en väninna som hon "tappat bort" i virrvarran av plugg, jobb och familj...
Sen iväg och äta tokgod mat och dansa disco in på halva natten. Pewh...

Tror inte det blir några bildbevis =) Men jag ska gå igenom korten ikväll så kanske.....

"

Fredagsfräckis

"

Tre väninnor satt och skvallrade för varandra vid kafferepet
när den ena sa:

- Det är så lustigt för när jag har s*git av min man Stig så blir
hans kulor iskalla.
 
Konstigt, sa den andra, det blir Stures kulor också.

Den tredje sa: - Fy vad ni är äckliga! Aldrig att min man skulle
få stoppa sin apparat i min mun.

De andra två sa: - Det är det bästa sättet att få behålla gubben sin.

Efter en vecka träffades de igen och då hade den tredje en blåtira
på ena ögat.

Vad har hänt, frågade de två andra?

Det ska jag säga er, sa hon. Jag gjorde som ni sa och gick hem
och s*g av min man.

Sen sa jag att det var konstigt att hans kulor var varma
när Stigs och Stures var iskalla....


Med lite censur.

Tack alla gulliga för era kommentarer. Nu hinner jag inte alls svara på dom..
Ikväll ska vi till vänner på en bit mat och lite kortspel, imorrn ska jag på MÖHIPPA! Ojoj.. det blir festligt värre. Kidnappning, roligheter och mat !!
Återkommer om rapport.

Ha en underbar helg!!
Vi ses
//Z
"
RSS 2.0