Friday, everything's allright

En polisbil rullade sakta fram utanför puben i Gällivare precis efter stängningsdags. Precis då vinglade Pekka ut genom dörren, praktfullt på lyset och med  bilnyckeln i högsta hugg. Polisbilen stannade och konstaplarna betraktade med  häpnad hur Pekka beslutsamt kämpade sig fram mot parkeringen, där han provade  nyckeln på inte mindre än fem bilar innan han hittade sin egen och mödosamt tog sig in bakom ratten.

Där satt han sedan alldeles stilla i tio minuter, varpå han startade vindrutetorkarna (det var en vacker sommarkväll och inte ett moln på  himlen).

Därefter tände och släckte han strålkastarna några gånger, tutade och slog på och av varningsblinkern. Sen startade han motorn och la med ett skrapande i en växel. Bilen tog ett kort skutt framåt och motorn dog.

Han försökte några gånger till, alltmedan parkeringen tömdes på bilar.

Till sist, när han var ensam kvar, lyckades han få bilen att börja rulla framåt, tog sig ryckigt ut på gatan och satte kurs norrut.

Poliserna, som väntat tålmodigt, slog nu på sirener och blåljus samt körde fram och stoppade Pekka och bad honom blåsa. Dom trodde knappt sina ögon när apparaten inte gav något utslag!

-Du får lov att följa med oss och ta ett blodprov, det måste vara fel på apparaten, sa en av poliserna.

-Tvivlar jag på, flinade Pekka. -Det är jag som är lockfågel ikväll!Ikväll ska vi äta nån slags laxbakelse, var på ICA (hungrig) och botaniserade. Allt såg gott och smarrigt ut. Det värsta med att handla när man är hungrig är ju att man köper på tok för mycket av allt. Lite gisch, lite smarr åsså det här - Jamen det där äter vi imorrn och det där på lördag och på söndag då kan vi ju.... Bla bla bla. Men hallå det händer ju alltid nåt oförutsett - det vet man ju. Vi veckohandlar ALDRIG - det blir på tok för dyrt. Längre än tre dar är inte lönt att planera.

Vi ska på födelsedagskalajs imorrn (1-åring) och hockey! Tjohoo!!
Jag har fått tebaxt kameraobjektivet så kanske, kanske jag hittar trixa och fota lite i helgen.
Har ju kostat på mig en Odd Molly kofta, som jag LÄNGTAT efter den! Dels med presentkort på favoritbutiken och sparat och gnetat - ÄNTLIGEN är den min *lycka* - bild kommer jag lovar.

Ha en underbar FREDAG och helg!
See Ya
/Sara

OJ!! Höll på att glömma att berätta: Jag känner GULDSTÄNK på mig!! Ihihihihi..... Jag har nämligen en jobbarkompis på vårt Malmökontor som är SYSTER med Marcus Hellner!!

Klicka på bilden kommer du till Magnus & Selma - där kan du köpa både lyktor och hjärtan. NYA varor kommer vecka 10!

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Hade jag inte kikat in här hade jag nog inte kommit på att det var fredag, du vet man förtränger sånt när man ska jobba helg ;)

2010-02-26 @ 10:12:32
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Nilla

Tänkte väl att det skulle finnas något att fnissa åt här hihi. Odd Molly kofta....avis.....inte alls. Ha en trevlig helg, med kalas och hockey.

Kram

2010-02-26 @ 11:59:47
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Postat av: Nina

Inte för att jag vet vem Marcus Hellner är.. men om det stänker guld på dig så är det bra :)Trevlig helg!

2010-02-26 @ 19:40:17
URL: http://ninalindh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0