Onsdag..

"

Tack för allt skåpstöd *fniss*

Kanske nån av er har en skåp till salu? Jag vill ha en snygg som passar mig.

Just nu vet jag inte om jag vill ha med glasdörrar eller täckta dörrar...
Avlutad eller målad? Ek eller bok?

..suck..

Faktiskt minsann idag är en riktig skitdag och allt känns trist och tråkigt.

Ingen tycker om mig
Ingen vill ha mig
För att jag gillar MASK
Korta och slibbiga
Långa och klibbiga
Har jag dom i min ASK

Ingen tycker om mig
Ingen vill ha mig
För att jag gillar MASK
Jag biter av dom huvet
Suger ur dom musten
Slänger sen skalet bort

Ingen tycker om mig
Ingen vill ha mig
men GUU VAD MASK E GOTT !!


Rev. Hallå!! Va i hela friden det är ju bara TISDAG än!!! ..suck...
"

Måndag..

"
Skåpj*veln var såld !!

Återkommer när jag är på bättre humör...
"

Friday on my mind..

"

Tre väninnor träffades på Espresso House med sina små byltingar efter att de hade varit ifrån varandra i flera år.


Eftersom de var sugna på att återuppliva gamla minnen och höra det senaste skvallret bestämde de sig för att träffas nästföljande kväll på Grands Veranda och ta en drink eller två.
När de hade satt sig till bords i den populära baren sa Märta om sin man:
- Min man är så snäll att han bjöd mig till Västindien när jag fyllde år.
Bettan sa då:
- Min kille är också väldigt snäll. Han gav mig en ny Fiat när jag fyllde år.
Och Elsie kände sig tvingad att säga något, så hon sa:
- Vi lever enkelt och kan inte unna oss sådan lyx, men vi är lyckliga ändå. Men en sak kan jag i alla fall säga er, min man kan ha tolv bofinkar på sin snopp.

Efter ett par glas vin och då det började bli dags för uppbrott erkände Märta att det aldrig blev någon resa till Västindien.
- Vi åkte till en moster i Hälsingland istället, sa hon.
- Och jag får erkänna att det inte blev någon ny Fiat heller, sa Bettan, utan det blev en begagnad Skoda.
Då sa Elsie:
-Jag överdrev lite jag också. Den tolfte bofinken får allt stå på ett ben om den ska få plats...

Todeloo
//Z

"

Med på noterna

"
image426

Tack Ninni för din idé om vad jag skulle göra med noterna!
Jo, gör en tavla tipsade hon om.

Swisch swosch... en tavla!

Idag fyller min syster år. STORT grattis till henne!! Hon ska komma hit på lördag - lyxigt, jag behöver inte åka dit för att gratta hon kommer hit för att bli grattad. Hihi.. Grabben hennes får följa med på hockeyn och hon och jag blir hemmavid.

Jag har handlat på ellos, ojoj denna webbutik vad den kan ställa till med. 50 % rabatt på valfri vara.
Tack för det - det blir den HÄR (svart). Kommer först i mars men det gör inget. Kommer att passa alldeles utmärkt i hallen (tror jag).

Imorron är det fredag och det ser jag verkligen fram emot !!

På lördag ska jag o guben på loppis.... med släpvagn... *tjohoo*

Vi ses
//Z
"

Ny kruka

"
Jag skulle egentligen varit i hufvudstaden idag och inte kommit hem förrän imorrn, men som tur var så slapp jag resa så jag får vara hemma istället.

Tror att jag skulle passa väldigt bra in i MIO reklamen där man ser en familj sitta på en taverna nånstans där en reseledare berättar vad som ska hända under veckan och hon undrar om nån har några frågor. Då harklar sig en och undrar när man får åka hem. Åtminstone tror jag att det är MIO reklam, det var detsamma det är budskapet som går fram och jag fnissar varje gång jag ser den där reklamen för det kunde lika gärna varit jag.

Visst det är jätteroligt att åka iväg ibland och nog tycker jag det är mysigt att åka på semester och bo på hotell. Men ack så lycklig jag blir när jag får komma hem.
Slipper jag dessutom flyga så blir jag ännu lyckligare.
image425
Har lyckats shoppa upp mina surt förvärvade pengar så här strax före lön (tur det är på fredag), köpte en succulent som jag inte minns namnet på nu.... Blue nånting... och en sån matchande kruka till min ljusstake.
Visst ser dom ut att vara av samma typ nästan ?!

Sitter med ett glas mjölk och två kanelsnurror och tittar på en dokumentär om en superfet tjej som blivit opererad för fetma, alltså hon har minskat magsäcken.... Det är nästan så jag inte får i mig bullarna... ..suck.. Det var inte rätt program att slurpa i sig en massa onyttigheter till.

Ha en underbar onsdagkväll !!

Nu ska jag surfa runt lite....

Vi ses
//Z
"

Loppis

"
Först av allt tackar min vännina för alla goa kommentarer om hennes hem. Jag fick ett SMS där hon bland annat skrev: "Oj! Vad fint jag har! Inte klokt vad kameran kan smickra..."

Men med ett så fint hem är ju inte det nån konst. =)

Solen sken så gott idag och eftersom guben helst hade vågrät läge idag så har jag mest trixat med kameran och Photoshop! Sen slog det mig att en loppistur vore väl alldeles förträffligt en sån här dag.
image423

Sagt och gjort! Jag tog mig en tur till en loppis, eller jag tror hon vill kalla sig Antik. Och det går ju alldeles utmärkt för är det bra priser gör det mig detsamma om det är loppis eller antikt.

Påverkad av alla möjliga bloggisar så köpte jag mig gammeldags kakformar, det hade jag nog inte för ett par år sen, men nu fick jag en hel påse med olika formar för 10 kr.
Små spegelfat, ett runt och ett fyrkantigt blev det oxå.
Och ett gäng noter, inte vet jag vad jag ska ha dom till än, men jag är övertygad om att dom kommer väl till pass så småningom. En liten nostalgipryl blev det oxå, en almanacka från mitt födelseår.
Åsså ett jättefint träfat.

image422
Så mycket fynd för endast 75 riksdaler!
Jo sen hittade jag en skåp oxå, joo jag säger en skåp inte ett skåp.
Fotade med mobilen och då jag inte hittar några kablar så jag kan tanka ur mobilen så tog jag helt enkelt ett kort på mobilen. Finurligt va?! 1800 kr - det tyckte jag va ett bra pris.
Nu gäller det bara att få guben på min sida oxå.

Ha en skön söndagkväll!
Vi ses
//Z

PS. Ikväll blir det Midsomer....
"

Mitt i natten..

"
..sitter jag och bloggar.

Guben är på svensexa och jag har varit hos min kompis och fotat igen!

När jag kom hem så började jag att städa och möblera om på grabbarnas rum. Nu väntar jag mest på att guben ska ringa och be mig hämta honom... tänkte visa lite bilder från vänninan under tiden =)

Vi börjar i köket. Jag är så avis på dom fina väggorden hon gjort. Hon har gjort en egen shablon och sen "duttat" dit färgen. Sån här vill jag oxå ha hemma!
image419

Vidare in i matrummet och TV-rummet...
image420
Sofforna är alldeles sprillans nya, hon fick hem dom strax före jul och färgen är nougat.
image421
Det absolut bästa (tycker jag) är uterummet, det är så mysigt och fint. Just nu är där väldans kallt men på sommaren är det otroligt mysigt att sitta där och lösa världsproblem över ett glas vin.

Jag hoppas att jag har möjlighet att fota lite mer vid ett annat tillfälle!

*gäsp* Det är Stålmannen på TV så jag tror jag ska slumra lite framför den, guben ringer väl inte förrän efter två misstänker jag och då är det kanske nån som vill på Max eller så... =)

Ha det bäst!!
Kramiz
//Z
"

Som jag lovat..

"
...lite bilder från värdinnan =)

Vinlotta

Det var här jag satt igår och åt fantastiskt gott, vann mitt vin, drack kaffe, skrattade och planerade inför kommande trevligheter !!

Vi är de allra bästa vänner och jag är så glad att jag har dessa tjejer som MINA !!
Bättre finns inte =)
Imorron ska jag dessutom få komma och ta lite mera bilder nu när jag laddat kameran!

Och visst vill väl även ni ser mer??

Nu ska jag hoppa in i bastun och sen blir det På Spåret med en glas rött!!

PS. Det var ju en historia jag berättade inte självupplevt. Fast det hade varit skoj! *fniss*

Vi ses
//Z
"

Fredag!!

"
Äntligen fredag!!

Jag vann två flarror på vinlotteriet igår *tjohoo*
Tog kameran med mig för jag skulle ju fota hos värdinnan - hon har såå himla mysigt och fint!
Vad tror ni händer?? Jo batterih*vete tar slut !! Gah! Jag hann ta några kort så jag ska se om inte jag hinner göra ordning nåt till ikväll.

Häromkvällen följde jag med mina väninnor ut för en "helkväll med tjejerna". Jag sa till min man att jag skulle vara hemma vid midnatt, "Jag lovar!"

Nåväl, timmarna passerade och margueritorna slank ner alldeles för lätt. Omkring klockan 3 på morgonen begav jag mig hemåt, ganska packad.

Precis när jag klev in genom ytterdörren satte gökuret i hallen igång att gala 3 gånger. Snabbt som ögat, då jag insåg att min make förmodligen skulle vakna till, gol jag ytterligare 9 gånger. Jag var ganska stolt över mig själv över att ha kommit på en sådan snabb lösning, för att kunna undkomma en förmodad konflikt med honom.

Nästa morgon frågade min man vilken tid jag kom hem, och jag svarade att jag var hemma vid midnatt. Han såg inte arg eller sur ut.
Pewh! Jag klarade mig ! Sen sa han "Vi behöver ett nytt gökur."

När jag frågade varför, svarade han
"Ja, igår kväll gol göken i gökuret tre gånger, sen sa den "Oh Shit", gol 4 gånger till, harklade sig, gol ytterligare 3 gånger, fnissade, gol två gånger till och sedan snavade den över vardagsrumsbordet och pruttade."


Vi ses!
//Z
"

Olivgrönt...

"
Alltså !! Tack ALLA för så jättegoa kommentarer. Nu hinner jag inte svara på alla denna gång. Tänkte ikväll fotografera gardinerna så att de verkligen kommer till sin rätt och visar rätt färg.

Helt omöjligt! Jag fotar, kollar, redigerar, ändrar lampan, kör med blixt, utan blixt... Nää, det går inte att få till färgen som är i verkligheten. Dom skimrar mot guld, kanske lite orange - speciellt i solljus (eller med blixt), så jag lägger ner just den idén att försöka visa, för det gåår inte =)

Ni får helt enkelt nöja er med en annan bild från matrummet.

Jag ska skicka in kameran för rengöring och fixning så att den är i topptrim till bröllopet i februari. Inte mitt eget utan gubens lillasyster ska gifta sig !

Olivgrönt..
Idag köpte jag en jättesöt klänning på KappAhl på rea eller rättare sagt HALVA reapriset, jag får sms från KappAhl om olika rabatter. Har nog nån gång lämnat mitt mobilnummer för att få 25% och det funkar ju alldeles lysande för jag får rabatt-SMS hela tiden =)
Klänningen har kostat 299,- men efter rea och halva reapriset så kostade den endast 74,50 !

Ha!! Är inte det ett kap så säg?

Imorrn ska jag på vinlotteri *lycka*. Vi ska få komma redan vid femtiden och bli bjuden på nåt lite matigare. Jag längtar - det är toklängesen jag träffade brudarna *vink* *vink*

Ikväll ids jag inte göra så mycket, känner mig toklat... Tror jag ska sätta på en DVD-film eller nåt annat onyttigt och äta bapelsiner!

Ha det alldeles underbart där ute och TACK för att ni skriver och kommenterar hos mig trots att jag själv är dålig på att hälsa på er just nu!

Visstja - jag fick en fråga hur jag bar mig åt med bilderna och sånt för att få det att se så mysigt ut.

Joo, för det första är jag ju en mysig person, så det tror jag är viktigt *blink* *blink*
Sen är det bra med lite varma färger och LJUS, man kan aldrig få för mycket ljus.
En och annan lampa lite här och var myser oxå till det.
Att arrangera pryttlarna man har (i överflöd) i små grupper gör det hela oxå mycket mysigare.
Pröva att ställa sakerna tre och tre, kanske tre ljusstar eller tre ljus i "klump". Det ser genast mer "samlat" ut - och tänder man dessutom ljusen så blir det MYYS!

Nu är jag inte världsbäst själv på att samla ihop sakerna i små rara grupper här och där, men jag försöker verkligen att TÄNKA så. Det brukar funka faktiskt.

Samla ihop grejjerna helt enkelt och sprid inte ut dom på rad, gör hellre små grupper.

När jag nu samlat och arrangerat och fotat och grejjat så tankar jag ur kameran och trixar med bilderna i PhotoShop (Tack snälla guben), jag är absolut ingen hejjare på det för allt ska gå så fort och jag har inte tid att lära mig en massa, men jag sitter gärna och grejjar ett tag tills jag är nöjd.
Jag har lärt mig att ha en färg på bakgrunden, sen klipper jag och klistrar in delar av korten, ändrar storlek och fixar. Sparar och lägger ut på bloggen! Swisch swosch....

Kram till Er!!
Vi ses
//Z

PS. Anna vad glad jag blir att du hälsar på mig =) Kan du inte lämna lite info på min e-mail?

Jajust.. jag har en ny header - ser du den inte högerklicka välj Uppdatera...
"

Solig söndag..

"
Vilket underbart väder det har varit idag!
Solen kikade fram och sken så vackert för första gången på säkert två veckor. Det känns som att vi levt i twilight zone utan ljus. Men nu äntligen släppte molntäcket.
Nya gardiner
Jag beställde nya gardiner på ellos, men jag lyckas inte riktigt få till färgen som den ser ut i verkligheten.
Klicka på länken så kommer ni till ellos sida och där är nog färgen mer rättvis.
När jag först öppnade paketet så fick jag nästan hjärtsnörp för jag tyckte dom såg bedrövliga ut, men men... nu hade jag köpt dom så då är det bara att hänga upp!
Till det priset dessutom så gör det inget ifall jag byter efter en månad.
Men nu hänger dom på plats och jag är jättenöjd! Både med längd och färg.
Olivgröna - och dom som nästan skimrar i guld.
Solig söndag

Ljus
Vi har varit på långpromenad, jag o guben, vi gick förbi pulkbacken som är ett 50-tal meter bort och lämnade grabbarna där. Sen gick vi på promenix.
Funderar på att slå på bastun ikväll.....
Yngste bonusen ska på innebandyträning mellan sex och sju så det blir ju lämpligt med en kvällsbastu sen.

Svar till Lisa (Lisasbibliotek): Fatet som jag har apelsinerna i har jag köpt på en loppis för 45 kr (om inte jag minns fel) och jag vet faktiskt inte om det är speciellt gammalt =)

Ha en underbara söndagkväll !!
Vi ses
//Z
"

Onsdag..

"
..och Hjälp! Jag hinner inte med. Imorrn ska jag iväg på ett gruppmöte på jobbet, kommer inte hem förrän sent på fredagkväll.

På lördagmorron ska vi iväg och titta på lokalerna och restaurangen där gubens syster ska gifta sig i februari. Swisch swosch så rusar dagarna.

Det är ganska trist när man är uppbokad, även om det är jätteroligt så går tiden mycket fortare när man vet vad man ska göra och har en massa "pluppar" i almanackan.
Ängel
Här får ni en ängel av mig! Till alla rara bloggisar, fibberiber och Aliens där ute!
Blodapelsin
Är det nåt jag älskar så är det blodapelsiner! Nu är bästa tiden för denna ljuvliga frukt, jag äter ungefär tre-fyra  blodapelsiner om dan just nu..

Vi har precis kommit in från en timmes promenad och just nu ska jag faktiskt trycka i mig en semla och försöka plocka bort lite mera jul.
Grammisgalan är på i bakgrunden och det passar perfekt..
Sen ska jag packa en väska för imorrn....

*gääsp* sen är det nog kväll..

Vi ses
//Z
"

Man kan aldrig...

"
Lykta
...få för många lyktor !!

Nu är perfekta tiden att köpa lyktor, för köpmännen anser att vi går mot ljusare tider och då reas alla lyktor ut !

Här har jag köpt en jättegullig liten lykta för endast 62 riksdaler *lycka*

Swischar förbi som hastigast och tackar för ALLA kommentarer!
Återkommer imorrn och svarar vettigt.

Vi ses!
//Z
"

Söndag..

"
Hihi.. tänk vad rolig bloggen är ändå!

Jag är så glad att jag tog modet till mig och fixade till min alldeles egna blogg.
Det är över ett år sen nu och då hade jag ändå tittat och klickat länge innan jag vågade kliva ut och "öppna" min. För det är lite så det känns.
Även om ingen av Er egentligen vet vem jag är (joo, några enstaka) så känns det som att ni vet ju vem jag är och dessutom har ni varit hem till mig massor med gånger - och jag har varit till många av er. Suttit vid köksbordet, varit med och tyckt och tänkt om färg på både möbler och tapeter.

Jag behåller min header jag har nu och ändrar sen... Jag skulle kunna byta header varje dag tror jag, åtminstone dom dagar jag suttit och trixat i Photoshop och gjort nya...
Jag sparar mina på Photobucket och länkar dit i stilmallen.

Klicka på Designfliken, välj stilmall och klicka in i redigera stilmall, lite längre ner i texten så lägger jag in URL till photbucket bilden:

}
#header {
background: #dbda93
url(http://photobucket....


image409

Idag har vi varit på promenad... vi gick en vända ner till affärn och handlade lite frukost. Det var toktomt i kylskåpet. Jag köpte en MAT-blaska oxå. Jamen annars har det varit med skidor hela dan - ja på TV alltså.
Hon är ju helt fantastisk denna Kalla !! Vilken tjej - man blir ju alldeles tårögd av hennes stordåd. Härom dagen fick vi ju se pappa hennes oxå, han var ju så rörd så han kunde knappt säga nå' - på klassiskt norrländsk vis.
Söndag 6 januari

Lykta på bron och inne och MAT-tidning - nu ska jag surfa runt en stund...

Vi ses
//Z
"

Jag kan inte bestämma mig..

"
ny header
Jag har gjort en ny header - vad tycker ni?

Ska jag byta?

Eller ska jag ha kvar den jag har nu?

Eller ska jag kanske skaka fram nån gammal?

Hmm.... mycket att tänka på.

Guben o jag ska se Morden i Midsomer ikväll, med lite fika till såklart..

Todeloo
//Z
"

Nytt år och Ny lykta

"
Stort stort TACK till alla som önskat mig Gott Nytt År! Jag blir så stolt och glad att ni lämnar avtryck här hos mig!

En BAMSEKRAM till Er och en God Fortsättning på det nya året!
Nytt år ny lykta
Julkransen på väggen har bytts ut med en ny lykta. Rea såklart - älskar att fynda.
Och den kanske var i dyraste laget? Jag vet inte, fullt pris 599kr - men jag betalade "endast" 400 riksdaler.

Toknöjd - för jag har sneglat på den jättelänge men inte nämnts köpa...

Gårdagen var hemsk! Den hade jag gärna hoppat över. Vi var ju iväg på nyårsfirande och hade så roligt så vi kom inte isäng förren vid femtiden.... Åh huu så hemsk gårdagen var! Vi sov borta och kom inte hem förrän vid halvåtta igårkväll. Fruktansvärt med tanke på att jag skulle jobba idag. Har gått som en zombie hela dagen och det är faktiskt nu först livet börjar återvända. Pewh... Fy för champagne! Det måste varit den som ställde till det!

Såg ni farsen med Eva Rydberg igår? Vad kul den var!! Den Stora Premiären hette den och Eva spelar en av bröderna Marx. Det var tur man fick sig ett ordentligt gott skratt så här i början på året.

Vi var och såg Guldkompassen förra veckan, en riktig familjefilm. Fast jag tror ändå att det var jag som tyckte den var bäst. Spänning, kärlek, action och med "löfte" om en fortsättning. Hjältar och en fantastisk historia.
Det handlar om en flicka som bor på internat och man får följa henne på ett äventyr där både karlakarlen Sam Elliot och snyggingen Daniel Craig är med.

Åh jag gillar Sam Elliott ...suck... vilken snygging! Mäh?! Hallå här nu? HUR gammal är Sam Elliott egentligen?? Han måste ju vara hur gammal som helst? Jisös...

Ha en alldeles underbar fortsättning på onsdagskvällen!

Vi ses
//Z
"
RSS 2.0