Febrig

Ljusstaken köper du hos Magnus & Selma.
Jag har åkt på FEBER. Nu är det andra dagen jag är hemma. Skittrist är det.
Ligger mest framför TVn, men nu ska jag försöka ta mig till duschen och då passerar jag datorn.. ja ni vet ju hur det är med att passera datorer.

Efter 1 alvedon så kommer inspirationen och jag bytte duk på bordet i TV-rummet.
Lampan som tidigare hängde ovanför matbordet har nu bytt plats med kökslampan. Ombyte förnöjer.
Jag har sedan tidigare bytt plats på LAMPORNA i köket och matrummet. Här kommer en bild på det.

Det här med att fota hemma är ju alltid lite si och så. Och VEM kollar egentligen på bloggen? Ja det kan ju vara allt från närmaste GRANNE till släktingen långt bort i stan? Inte vet jag... Men man kan ju ana.

Ni får helt enkelt hålla tillgodo med "hemma-hos" bilder från mig. Eftersom INREDNING är ett av mina största intressen och sysselsättningar JUST NU så blir det som det blir. Jag vill inte ha ett "rent" hem med tomt på väggarna för att det ska se ut som om jag tänkt sälja. Och inte bara VITT även om det verkar vara hetaste modet hos många här ute just nu. Det är ytterst sällan jag hittar en riktigt trivsam inredningsblogg UTAN att allt är bara vitt, vitt och åter vitt. Några enstaka rosa ranunklar i en stor glasburk eller en svart liten hylla nånstans. Jag har en FAVORIT bland favoriter och det är TROLDA. Hon har en otroligt hemtrevlig blogg och får alltid till det där lilla extra med blommor och färger. Precis så som jag vill ha det. Men så trivs vi alldeles fantastiskt i varandras bloggsällskap oxå. *ler* Nu är det ju inte så att jag inte har några VITA möbler, för det har jag minsann. Matbord, köksbord, skåp och hyllor, säng och sängbord är minsann VITA. Men mycket runtomkring är ju RÖTT, GRÖNT, ROSA, TRÄFÄRGAT, SVART, BEIGE, GULT ja blommigt, rutigt och en massa olika nyanser, träslag och annat. Jag gillar mixen av vitt och FÄRG som gör allt till ett ombonat hem.

Jag är smått förtjust i Feng Shui och har alltid en liten bagua nära till hands just för att få vägledning i färger och kanske var jag ska hänga familjetavlan. Jag följer den inte slaviskt, utan jag går på magkänsla. Och en mix av MAGE och BAGUA funkar för mig. 

Det är så roligt att ni är så många som följer bloggen via bloglovin. Hela 43 STYCKEN! Imponerande =) Det gör mig riktigt glad. Det är faktiskt så att det är 43 st av ER som liksom PRENUMERERAR på mina inlägg. Är inte det coolt så säg?!

Ha det allra bäst!
Vi ses
//S

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hej!



Jag tycker att det är trevligt att titta på bilder från ditt hem. Extra roligt att det är just färg. Ibland kan det bli för mycket vitt och shabby chic. Då är det roligt att kolla in hos dig som vågar blanda färg och vitt. Snyggt.



Jag blir inspirerad av dina bilder.



Ha det bra.

2009-05-13 @ 15:12:39
Postat av: Elisabet

Glömde att önska dig krya på dig, inte kul att ha feber och vara sjuk. Men idag är det ju så tråkigt väder så jag har lust att bara ligga och se på tv och kolla dator fast jag är frisk. hihi.



Snyggt med permanenten förresten.

2009-05-13 @ 15:14:53
Postat av: M i n d i

Åh vilken mysig blogg jag hittade till. :)

Vilket vackert skåp du har nedan... måste fråga om den super söta tapeten på den bilden ( rosa blommor)... vet du vad den heter?



Stor kram

M I N D I

2009-05-13 @ 15:31:21
URL: http://mindidagar.blogspot.com/
Postat av: Nilla

Den gjorde visst susen den där alvedontabletten. Det blev ett långt och trevligt inlägg. Alltid kul att titta på dina "hemma-hos" reportage. Visst är det bra med bloglovin, jag har visserligen inga prenumeranter än. Har precis gått med. Men det är väldigt bra att bara behöva gå in på en sida, för att se vilka som har uppdaterat. I stället för att surfa runt en massa.

Krya på dig. Kram

2009-05-13 @ 15:41:34
URL: http://nillasdagar.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tänkte lämna ett litet spår. Vet hur kul det är att få respons på det man skriver. Jag säger som ovan: Kul att se en blogg med färg. Även om jag själv är mycket för det vida och pastelliga just nu. Ha en fortsat bra dag.

2009-05-13 @ 16:39:14
URL: http://trampnarv.blogg.se/
Postat av: Kamomilla

Hej du!

Vilket trevligt inlägg. Vi är fler som inte har det helvitt och trivs med det. Jag beundrar många vita hem men skulle inte klara av att ha det så själv och min man vill inte ha det så.



Troldas blogg var trevlig, jag kikade ju in av nyfikenhet...

Krya på dig!

kamomilla

2009-05-13 @ 19:47:08
URL: http://lillakamomilla.blogspot.com
Postat av: K

Krya på dej !!

Och du har ett mysigt hem!

Kram!

2009-05-13 @ 19:57:45
URL: http://husetpabacken.blogg.se/
Postat av: Nina

Men inte ska du ha feber nu! Se nu till att bli frisk.

2009-05-13 @ 21:41:54
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Liza

Prenumereras så klart på din blogg!! Gillar ditt hem och trivs superbra i ditt inspirerande hem!!!

Trist att ha feber och var sjuk... skickar en JÄTTE-KRYA-PÅ-DIG-KRAAAAAAAAM!

Liza

2009-05-13 @ 23:04:35
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Trolda

Nä men DU...=D Nu rodnar jag ju nästan lite...;-) Vad RAR du är =D =D (Ja vi ÄR helt enkelt bäst du o ja...;-)) Min Bästaste Blogg-Väninna =D Och du har världens mysigaste hem, så är det =D Krya nu på dig där uppe med feber o elände! Och MYS nu framför teven i ditt ombonade o mysiga hem!!! =D



Trolda - godmorgon och KRAMAR =D

2009-05-14 @ 08:18:43
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Nä här har du en till som är less på vitt vitt vitt, det ska vara färgglatt och fint. Visst är vitt snyggt, men jag skulle bli galen om jag hade det hemma! Det kan för den skullen vara jättefint hos andra!

Hoppas att du blir frisk snart! Idag har jag fått tak på altanen! Nu är det "bara" väggarna och inglasningen kvar!

2009-05-14 @ 16:40:32
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Katten Carina

Jag tycker att ditt hem är helt underbart hemtrevligt. Vitt blir sjukhus för mig. En mix är bäst.

Ha en underbar helg. Kram Carina

2009-05-16 @ 08:54:36
URL: http://blogg.passagen.se/cabe3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0